Over ons

Introductie

Chippedcard.nl is onderdeel van Creativ Media, een strategisch en innovatief mediabureau in Haarlem. Wij zijn de creatieve partner van ambitieuze ondernemers en helpen met het kenbaar en zichtbaar maken van organisaties. Wij zijn er om jou als ondernemer te helpen met groeien en om je onderneming kenbaar te maken aan de buitenwereld. 

Ontwikkeling van interactief netwerken

De interactieve netwerktools zijn onstaan door het digitale tijdperk. Steeds meer ondernemers gaan over tot digitale tools en online promotie in plaats van drukwerk. Om drukwerk nieuw leven in te blazen hebben we in 2019 een oplossing bedacht om fysiek drukwerk te koppelen met een online netwerk: ‘Interactieve Visitekaartjes’. Deze visitekaartjes werden via een NFC-chip gekoppeld aan contactgegevens of een website.

Door de beperkingen met iOS toestellen zijn we verder gaan brainstormen en hebben we in 2021 de Chipped Card en Smart Button gelanceerd met een compleet nieuw systeem: het Online Business Profiel.  

Onze oplossing met Chipped Card

Chipped Card is een duurzame en innovatieve oplossing voor papieren visitekaartjes. Zowel de Smart Business Cards als de Smart Buttons maken gebruik van speciale technologieën om snel en gemakkelijk alle contactgegevens en socials te delen. De technologie werkt op basis van een geprogrammeerde NFC-chip (Near Field Communication). NFC zorgt voor een contactloze en zeer snelle verbinding tussen een Chipped Card en de smartphone. Op dit moment zijn 90% van alle toestellen uitgerust met een NFC chip. Bekijk de compatibiliteitslijst om te controleren of jouw toestel geschikt is. 

Dankzij onze slimme technologie heb je maar één kaart nodig om alle bedrijfsinformatie te delen, nieuwe visitekaartjes bestelling is dus verleden tijd. De kaart is gemaakt van kwalitatief PVC materiaal, waterdicht en bestand tot weersomstandigheden van – 20°C tot + 40°C. 

Chipped Card komt samen met een Online Business Profiel. Het profiel is niet alleen handig om socials te delen, maar gebruikers kunnen ook direct je contactgegevens opslaan in hun telefoon. Dit voorkomt miscommunicaties en werkt veel sneller dan een telefoonnummer overtypen van een papieren visitekaartje.

Missie

'One card connects it all'. Onze technologie is ontwikkeld om netwerken sneller en makkelijker te maken. Een innovatieve oplossing om de eerste indruk bij klanten te versterken en te behouden.

Visie

Onze visie is om netwerken met slimme producten zoals Chipped Card de wereldwijde standaard te maken. Zo kunnen we bijdragen aan het verminderen van papiergebruik en een duurzame wereld.