Veelgestelde vragen

Checklist, staat je vraag er tussen?

Bij aankoop van een Chipped Card ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord voor het online business profiel. Op het profiel kun je zelf de contactgegevens, website, socials en foto’s toevoegen.

Klik hier om te zien hoe Chipped Card werkt

Nee er is geen app nodig! Chipped Card werkt op zowel Android als iOS toestellen via een NFC verbinding.  Er is geen app nodig om het profiel te openen of te wijzigen.

De Smart Business Cards zijn beschikbaar in twee versies. De Chipped Card heeft een standaard design en is daarbij de goedkoopste oplossing. De Custom Chipped Card wordt volledig op maat gemaakt. 

De Custom Chipped Card wordt volledig op maat gemaakt. Het ontwerp mag aangeleverd worden als PDF bestand met de onderstaande specificaties:

  • 91×61 of 61x91mm
  • 300DPI CMYK

Nee je betaald eenmalig voor de kaart en daarna kun je onbeperkt gebruik maken van het profiel en de bijbehorende functies. 

Simpel! Bij aankoop van een Chipped Card ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Na het inloggen kun je op het profiel de contactgegevens, website, socials en foto’s toevoegen. Je kunt de gegevens op elk moment wijzigen, zo is je business card altijd up-to-date.

Vrijwel alle nieuwe smartphones zijn geschikt voor Chipped Card.  Echter zijn er toch nog een aantal oudere toestellen die niet uitgerust zijn met een ingebouwde NFC-chip. Klik hier voor de volledige lijst met smartphones.
Nee, het Business Profiel blijft privé en is niet vindbaar in zoekmachines zoals Google. Houd er rekening mee dat dit niet meer geldt als je zelf de URL deelt op internet of social media.

Heb je voor 14:00 besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zodra het pakket is verzonden ontvang je een track & trace code. De Custom Chipped Cards worden op maat gemaakt en hebben daarom een levertijd van 7 tot 10 werkdagen. Lees ‘verzending en retour‘ voor meer informatie.

Wij nemen de beveiling van persoonlijke gegevens zeer serieus. We doen er alles aan om je persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik, verlies of openbaarmaking. Lees meer over privacy in ons privacy- en cookiebeleid.